Antena Meniu Search
x

Elena Udrea, la prima judecată

Gala Bute a făcut-o knock-out pe Elena Udrea. Dintr-o lovitură au căzut 8. Ca în filmele cu samurai. Elena Udrea a fost trimisă în judecată

Vezi și

Gala Bute a făcut-o knock-out pe Elena Udrea. Dintr-o lovitură au căzut 8. Ca în filmele cu samurai. Elena Udrea a fost trimisă în judecată

Este acuzată de luare de mită şi un nou dosar stă să explodeze, Bani negri pentru PDL, disjuns din ancheta Gala Bute. Udrea va fi judecată şi pentru spălare de bani. Ar fi luat mită, pe care a transferat-o la PDL Bucureşti, sub forma unor contracte fictive. 

Aşa au început problemele Elenei Udrea. Dar, acum, meciul cu procurorii va fi arbitrat în instanţă. Pentru prima oară, fostul candidat la preşedinţia României, fostul ministru Elena Udrea, protejata unui preşedinte va fi judecată pentru toate capetele de acuzare! Din dosarul Gala Bute.

Procurorii DNA spun că a luat de trei ori mită, ar fi făcut abuz în serviciu, pentru ca şi-ar fi exercitat influenţa pentru folosirea de documente false, într-o tentativă de fraudare a fondurilor europene. Din bani publici, ar fi sponsorizat SRL-ul fostului preşedinte al Federaţiei de Box, Rudel Obreja. Într-o postare pe facebook, echipa de comunicare a Elenei Udrea a reacţionat.

Dosarul Gala Bute a început după o anchetă a colegilor noştri, de la Gazeta Sporturilor.

În acelaşi dosar, au mai fost trimişi în judecată foşti funcţionari din minister, un om de afaceri, fostul ministru al economiei, Ion Ariton şi foştii prieteni ai Elenei Udrea - Tudor Breazu şi Ana Maria Topoliceanu. Însă, doar Udrea şi Rudel Obreja sunt după gratii, în arestul Poliţiei!

Pentru Elena Udrea mai urmează o judecată. În dosarul Microsoft!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Elena Udrea, la prima judecată