Antena Meniu Search
x

Elena Udrea, vacanță cu avionul privat

Elena Udrea s-ar putea alege cu un nou dosar penal. Tudor Breazu, administratorul moşiei de la Nana, le-a spus anchetatorilor că un om de afaceri le-ar fi achitat, acum patru ani, o excursie de lux în Grecia

Vezi și

Elena Udrea s-ar putea alege cu un nou dosar penal. Tudor Breazu, administratorul moşiei de la Nana, le-a spus anchetatorilor că un om de afaceri le-ar fi achitat, acum patru ani, o excursie de lux în Grecia

Procurorii vor verifica dacă acest "cadou" nu ascunde, de fapt, o altă mită. Între timp însă, în dosarele fostului ministru apar detalii impresionante despre cheltuieli enorme, trădări şi tot mai multe denunţuri.

Danai Resort Beach este un complex de lux din insulele greceşti Nikiti. Pentru un bungalow cu piscină, timp de trei zile, în septembrie, un cuplu plăteşte 15.000 de lei. Pentru două: 30.000. Cam atât a avut fostul ministru de achitat pentru vacanţa petrecută acolo în 2011. Doar pe cazare.

Avionul privat a fost închiriat de la o firma de aeronave de lux. Costul unei plimbări poate ajunge şi până la 30 de mii de euro. Elena Udrea şi gaşca au călătorit cu acesta până la Atena. Mai departe, către insula Nikiti au închiriat un elicopter. Povestea a fost trecută de procurori în referat ca fiind plătită din banii luaţi şpagă în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea vorbeşte despre o inregistrare prin care Ana-Maria Topoliceanu îi cere lui Tudor Breazu să facă declaraţii la DNA împotriva fostului ministru. Pe de altă parte însă, administratorul de la Nana aruncă bomba şi susţine că excursia a fost plătită de un om de afaceri pe nume Roncea, partener al lui Dorin Cocoş pe piata medicamentelor. Acest detaliu ar putea duce la un nou dosar penal. Până una alta însă, maine Udrea se prezintă la Parlament.

Cei din Camera Deputatilor vor vota maine dacă vor da avizul pentru o nouă cerere de arestare pe numele Elenei Udrea. Noua solicitare se referă la dosarul Gala Bute, a doua cauză în care Udrea este urmărită penal, după Microsoft. Tot mâine, Gheorghe Ştefan, primarul din Piatra Neamţ urmează să facă denunţ împotriva a două persoane pentru a scăpa din arest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Elena Udrea, vacanță cu avionul privat