Antena Meniu Search
x

Video Elevii şi studenţii defavorizaţi primesc ajutor din partea statului. Guvernul oferă tichete pentru achiziţionarea unui calculator

Veşti bune pentru elevi şi studenţi. Peste 2.100 de tineri vor primi bani de la stat prin programul "Euro 200", pentru achiziţia unui calculator. Listele au fost deja publicate.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 12.07.2021, 09:04

Vezi și

Conform Ordinului Ministerului Educaţiei 4.204/2021, publicat în Monitorul Oficial, 2.134 de elevi şi studenţi vor beneficia de acordarea unui ajutor financiar în vederea achiziţionării de calculatoare. De acest ajutor beneficiază elevii şi studenţii din învăţământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu un venit brut lunar de maximum 250 lei pe membru de familie.

Ajutorul financiar nu va putea fi folosit în alte scopuri decât cel pentru care este destinat

În acest an, bonurile de achiziţionare vor fi distribuite în perioada 20 august -27 august, iar cumpărarea propriu-zisă va fi în perioada 20 august – 15 octombrie, conform Ordinului Ministerului Educaţiei. Programul "Euro 200" se derulează începând cu anul 2004.Cuantumul bonului valoric reprezintă echivalentul în lei al sumei de 200 euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Elevii şi studenţii defavorizaţi primesc ajutor din partea statului. Guvernul oferă tichete pentru achiziţionarea unui calculator