Antena Meniu Search
x

Cel mai trist Ajun de Crăciun pentru doi părinţi din Vrancea. Şi-au luat acasă singura lor fiică, într-un sicriu (VIDEO)

Simona a fost ucisă de o balustradă metalică, ce a străpuns maşina în care se afla cu alţi patru prieteni. Fata de 18 ani a avut premoniţie înainte de a muri. A cerut aripi de înger, în timp ce prietena ei o ruga să vină mai degrabă cu trenul acasă.

Vezi și

Simona a fost ucisă de o balustradă metalică, ce a străpuns maşina în care se afla cu alţi patru prieteni. Fata de 18 ani a avut premoniţie înainte de a muri. A cerut aripi de înger, în timp ce prietena ei o ruga să vină mai degrabă cu trenul acasă.

Visa ca, într-o zi, să devină o mare dansatoare. Iubea dansul, muzica, desenul, literatura şi viaţa. Râdea mult, iar optimismul ei era copleşitor. Înainte de a se urca în maşina lui Alex, un student de la şcoala de poliţie din Câmpina, Simona a primit un semn. De la prietena ei. 

"Am rugat-o să nu vină cu maşina, am rugat-o, că e periculos. A zis că nu o să păţească nimic, să o aştept la Focşani. Mi-a zis că ne vedem acasă.", îşi aminteşte Camelia, prietena Simonei.

Pe acelaşi subiect

Ca o premoniţie, cu câteva zile înainte, adolescenta de 18 ani i-a cerut prietenei sale să-i cumpere de Crăciun aripi de înger. S-au fotografiat amândouă într-un magazin. Şi-a frânt aripile până să şi le deschidă complet. Nici nu a avut timp să şi le deschidă complet. A murit când prima ei vacanţă de student abia începea. Era cu alţi patru prieteni în maşină. Toţi mergeau acasă, de Crăciun. 

Cu câteva clipe înainte de accident, acul vitezometrului a fost fotografiat. Alex Paraschiv, viitorul poliţist, nu conducea deloc prudent. Avea mult peste 100 de kilometri pe oră. În glumă, cei din maşină au scris pe fotografie că este pilot de curse.

Apoi, la intrare în Buzău, a urmat o curbă. Tânărul şofer de 21 de ani a pierdut controlul şi a virat în parapetele de pe mijlocul şoselei. Balustrada metalică a pătruns pe toată lungimea maşini şi a ucis-o pe loc pe tânăra studentă în anul întâi, la Facultatea de Istorie, din Bucureşti.

Era singurul copil la părinţi. Fata cu ochi verzi, care abia câştigase titlul de Miss, la facultate, va fi condusă pe ultimul drum în a doua zi de Crăciun. Prietenii ei sunt alături de familie şi încearcă să-i ajute pentru a putea acoperi cheltuielile de înmormântare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Cel mai trist Ajun de Crăciun pentru doi părinţi din Vrancea. Şi-au luat acasă singura lor fiică, într-un sicriu (VIDEO)