Antena Meniu Search
x

Explozie puternica intr-un bloc din Suceava! Opt locuinte au fost ravasite in urma deflagratiei

Un barbat din Suceava a trecut prin iad, dupa ce garsoniera in care locuia, a sarit in aer. Alte sapte locuinte, aflate la parter au fost ravasite de explozie.

Vezi și

Proprietarul garsonierei, un barbat de 58 de ani, a ajuns la spital in stare grava cu arsuri pe aproape 40% din suprafata corpului. Omul statea intins pe pat cand si-a aprins o tigara. Intr-o clipa, iadul s-a dezlantuit in locuinta. A ajuns la unitate de primiri urgente agitat, prezentand arsuri de gradul 2 si 3 la nivelul fetei, toracelei, mebrelor.

Si ceilalti locatari ii multumesc lui Dumnezeu ca au ramas in viata. Casele lor parca au trecut printr-un bombardament. Si vecinii sunt socati. Unii au trecut prin fata garsonierei cu cateva secunde inainte. “Nici nu-mi mai revin. Am trecut pe langa moarte”, spun oamenii.

Nimic n-a mai ramas intreg la parterul blocului. Geamurile s-au facut tandari iar usile au fost smulse de suflul exploziei. Un perete din balconul garsonierei unde s-a produs deflagratia a fost aruncat peste o masina parcata in apropiere.

Locatarii blocului spun ca ar fi simtit un miros intepator in ultima vreme. Reprezentantii societatii de gaze au facut masuratori si n-au gasit nimic in neregula.

La locul interventiei, pompierii au constatat ca s-a produs o explozie in urma unor acumulari de gaz metan.

Oamenii asteapta acum sa vada cine o sa-i depagubeasca. Intre timp, proprietarul garsonierei va fi transferat la spitalul de Arsi din Bucuresti, cel mai probabil cu un elicopter. Are sanse sa traiasca, dar va avea nevoie de multe operatii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Explozie puternica intr-un bloc din Suceava! Opt locuinte au fost ravasite in urma deflagratiei