Antena Meniu Search
x

O familie de hoti, spaima unui sat din Iasi

Mama, tata si copil, spaima unui sat, din Iasi. Specializata in furt, familia lasa localnicii si chiar vecinii fara oi, gaini, cartofi sau chiar motociclete

Vezi și

Pe scurt, furau cam tot ce prindeau. Ba chiar unii dintre vecini ar fi fost si agresati de capul familiei, asa ca oamenii n-au mai rezistat. Au chemat mascatii sa-si faca treaba.

Barbatul neaga ca ar fura, dar tot s-a ales cu catuse. Mascatii si politistii au dat buzna de dimineata in curtea si casa celor trei.care-au speriat comuna ieseana Dobrovat. Mama, tata si fiul de 14 ani. Ii cautau pe ei, dar si animalele furate: caini, oi, gaini si alte bunuri insusite ilegal.

Dintr-o anexa darapanata, mascatii au scos un motor. Plangeri peste plangeri au facut vecinii si localnicii din comuna, pe numele celor trei, banuiti ca le goleau gospodariile. Fiecare s-a trezit cu cate ceva lipsa.

Cei trei erau cunoscuti in sat drept hoti profesionisti, dar si extrem de agresivi. O spun "victimele" lor.

Politistii trebuie sa afle acum care este prejudiciul. Pentru asta, vor vorbi cu pagubitii. Intre timp, membrii familiei "spaima satului", cum spun localnicii, sunt acuzati de furt si cercetati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » O familie de hoti, spaima unui sat din Iasi