Antena Meniu Search
x

Festivalul Sunwaves dă startul petrecerilor din Mamaia, în acest sezon estival

Mai sunt doar câteva ore până când mii de turişti vor dansa pe plaja din Mamaia la primul festival al verii. Sunwaves a atras şi anul acesta o mulţime de tineri din toate colţurile lumii

Vezi și

Mai sunt doar câteva ore până când mii de turişti vor dansa pe plaja din Mamaia la primul festival al verii. Sunwaves a atras şi anul acesta o mulţime de tineri din toate colţurile lumii dispuşi să plătească cel puţin cinci sute de euro pentru pentru câteva zile de distracţie la malul mării.

O mulţime de petrecăreţi au ajuns deja la Mamaia unde, în seara asta, vor da startul unui nou maraton. Două tinere au venit tocmai din Irlanda. Se vor întâlni aici cu prieteni din toate colţurle Europei.

Cei care au ajuns astăzi la Mamaia au mers să-şi ridice biletele cu preţuri între 50 şi 150 de lei. Alţii, pentru 289 de lei, şi-au făcut  abonamente. De sus, cele şapte corturi amplasate chiar pe plajă păreau gata să-şi primească oaspeţii. Jos, însă, organizatorii încă lucrau la cele patru scene. 

Pe lângă probele de sunet, la câţiva paşi distanţă, astăzi s-au auzit multe roţi de geamantane. Alţi turişti şi-au preluat camerele rezervate încă de iarna trecută.

Cei din urmă au fost şi cei mai pretenţioşi. Au cerut apartamente spaţioase, pentru care au plătit 700 de euro pentru patru nopţi. 

Vor rămâne cu bani mai puţini în buzunare dacă vor face mizerie. Începând din acest weekend, turiştii vor putea sesiza poliţia locală prin whatsapp. 

Primii veniţi la mare spun însă că nu sunt suficiente coşuri de gunoi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Festivalul Sunwaves dă startul petrecerilor din Mamaia, în acest sezon estival