Antena Meniu Search
x

Fiica lui Adrian Enache, la un pas să fie violată în casa tatălui ei

Fata de 17 ani a fost atacată, cu un cuţit, de paznicul complexului rezidenţial. Bărbatul, un cetăţean libanez de 46 de ani, ar fi premeditat totul, acuză părinţii fetei

Vezi și

Fata de 17 ani a fost atacată, cu un cuţit, de paznicul complexului rezidenţial. Bărbatul, un cetăţean libanez de 46 de ani, ar fi premeditat totul, acuză părinţii fetei

Diana, fiica lor de 17 ani, a trecut pe lângă moarte. A fost atacată, în apartamentul tatălului, chiar de paznicul complexului rezidenţial. Un cetăţean libanez de 46 de ani, în care toţi locatarii aveau încredere deplină. Întoarsă de la club, unde petrecuse cu prietenele până dimineaţa, Diana i-a cerut ajutorul, după ce şi-a găsit apartamentul în beznă.

Paznicul a urmat-o în apartament. Venise pregătit pentru o partidă de amor. Când fata s-a opus, a scos briceagul. A fost o luptă corp la corp în care Diana şi-a dezarmat atacatorul, cu mâinile goale. "E rănită la palme, în primul rând aici, mai grav, şi mai are nişte răni superficiale în zona sânilor şi a toracelui", a declarat tatal.

Adrian Enache s-a întors în grabă în Bucureşti să-şi vadă copilul. Nici acum nu-i vine să creadă că paznicul pe care l-a ajutat să-şi păstreze locul de muncă i-a atacat fiica. "Acum trei luni a venit la mine să mi se plângă, să-mi spună: "domnul Adrian, vă iubesc mult, am două fetiţe de crescut, vrea patronul să mă dea afară".

Agresorul Dianei a fost arestat, iar fata a ajuns de urgenţă la spitalul Floreasca din Bucureşti. Salonul unde este îngrijită este păzit acum de poliţie. Astăzi, tânăra de 17 ani, elevă la un liceu din Bucureşti, ar putea face noi declaraţii în faţa anchetatorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Fiica lui Adrian Enache, la un pas să fie violată în casa tatălui ei