Antena Meniu Search
x

Filmul atacului din vila familiei milionarilor din Pitești.

Mama lovită cu o bâtă în cap, la piscina vilei ei din Piteşti, a ieşit din comă! Şi-a revenit, dar nu poate încă vorbi cu poliţiştii. Soţul ei va avea misiunea grea de a-l privi pe agresor în ochi.

Vezi și

Mama lovită cu o bâtă în cap, la piscina vilei ei din Piteşti, a ieşit din comă! Şi-a revenit, dar nu poate încă vorbi cu poliţiştii. Soţul ei va avea misiunea grea de a-l privi pe agresor în ochi. 

În zilele următoare, îl va identifica în faţa anchetatorilor. Oricum, probe sunt în acest caz. Chiar dacă infractorul nu şi-a recunoscut vinovăţia. Şi-a pregătit bine atacul, ca de fiecare dată: a studiat terenul şi a observat victimele. Dar a uitat să-şi şteargă urmele. Nu l-au filmat camerele de supraveghere, dar l-au dat de gol probele ADN.

Vasile a atacat nemilos. Cu bâta. Înainte, însă, a testat terenul. Se vede clar în imaginile filmate de camerele de supraveghere de pe proprietatea afaceriştilor.

Ora 21 şi 36 de minute. Vasile trece pe lângă gardul vilei milionarilor din Piteşti. Poartă o şapcă pe cap şi are ochelari de soare la ochi. Îşi ţine mâinile în buzunar şi merge degajat. Ştia că înăuntru stă patronul unei firme de transporturi. Ovidiu Cristescu.

Ovidiu l-a văzut pe Vasile în seara atacului. Era la etajul vilei, împreună cu băiatul lui de şase ani. Când a simţit pericolul, tatăl şi-a trimis copilul în altă cameră. După ce a fost lovit cu boxul în plină figură, Ovidiu s-ar fi prefăcut inconştient. Ca să se salveze.

Anchetatorii nu exclud, încă, niciuna dintre variante. Procurorii şi poliţiştii l-au ridicat pe Vasile de la el de acasă, din Cisnădie. Tâlharul a fost dat de gol de propriul ADN, rămas în vilă, dar şi pe gardul pe care l-a escaladat ca să ajungă în curte. 

Bărbatul este cercetat pentru tâlhărie şi pentru tentativă de omor calificat. Camelia a fost la un pas de moarte după ce Vasile a lăsat-o într-o baltă de sânge, pe terasa vilei. Mai bine de o săptămână, femeia de 41 de ani a stat în comă. Acum şi-a revenit, spun medicii, dar încă nu poate să stea de vorbă cu anchetatorii.

Vasile Dumitru Burcea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Filmul atacului din vila familiei milionarilor din Pitești.