Antena Meniu Search
x

Foc straniu la o biserică din Argeş

Un incident straniu s-a petrecut într-o comună din Argeş, uitată de lume. Uşa unei biserici, clopotniţa dar şi mai multe morminte au fost incendiate. Făcută din lemn în urmă cu aproape 500 de ani, uşa lăcaşului de cult nu a ars, iar incendiul nu s-a extins.

Vezi și

 Un incident straniu s-a petrecut într-o comună din Argeş, uitată de lume. Uşa unei biserici, clopotniţa dar şi mai multe morminte au fost incendiate. Făcută din lemn în urmă cu aproape 500 de ani, uşa lăcaşului de cult nu a ars, iar incendiul nu s-a extins. Acum, oamenii vorbesc despre minunea din comuna lor, iar poliţiştii îi caută pe piromani.

Primarul comunei Cocu din judeţul Argeş îşi face semnul crucii. Nu ştie ce să creadă. Incendiul a fost pus mai întâi la clopotniţă. Apoi, cel care a făcut asta a luat jar pe un preş şi l-a aşezat în faţa uşii bisericii.

Pentru a ajunge la biserica de pe Valea Scroafe e ceva de mers. Vreun kilometru şi jumătate prin pădure. Lăcaşul de cult este într-un loc aproape uitat de lume şi singurii care mai trec pe acolo sunt sătenii care îşi îngrijesc mormintele. Aşa se face că nimeni nu a văzut sau auzit ceva în ziua Sfântului Ştefan, atunci când a fost incendiată curtea. Iar asta face şi povestea mai stranie pentru anchetatori.

Pentru că lăcaşul de cult este aflat în pustietate, anchetatorii nu exclud varianta ca aici să se fi petrecut un ritual departe de credinţa ortodoxă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Foc straniu la o biserică din Argeş