Antena Meniu Search
x

Furt intr-o benzinarie din Satu-Mare

Doi tineri din Satu-Mare au crezut ca au planificat furtul perfect. S-au gandit la toate detaliile. Ca masina sa nu fie depistata, au schimbat numerele de inmatriculare, dar nu s-au gandit la ce era cel mai important - camerele de supravegherere care au inregistrat tot

La 17 si 23 de ani, lucrurile par relativ simple. Cei doi baieti din Satu-Mre venisera in Baia Mare cu treburi. Cand sa se intoarca acasa, insa s-au trezit fara benzina. Asa ca au gasit un plan aproape perfect: au sustras numerele de inamtriculare de pe un autoturism din apropierea unei statii de carburant, le-au montat pe autoturismul in care se aflau, dupa care au alimentat si au parasit statia fara sa plateasca.

Angajatii benzinariei au sesizat imediat politia ii au dat un amanunt foarte important : directia in care se indreptau cei doi. Astfel, politistii au organizat o razie la intrarea in municipiul Satu-Mare. Si chiar daca cei doi au scapat de numerele de inmatriculare false politistii au reusit sa-i identifice cu ajutorul imaginilor de pe camera de supraveghere.

Cei doi tineri si-au platit, pana la urma, combustibilul in valoare de 300 de lei. Nu au reusit sa scape si de acuzatii. Asa ca cercetarile continua. Ei s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat si conducerea unui autoturism cu numere false. Iar daca sunt gasiti vinovati risca intre 3 si 15 ani de inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Furt intr-o benzinarie din Satu-Mare