Antena Meniu Search
x

Furtunile au facut prapad in Moldova

O serie de furtuni violente a facut prapad in Moldova. Ploaia si grindina au pus la pamant culturi pe sute de hectare, au inundat drumuri si i-au lasat pe oameni fara recolte.

Vezi și

Intr-un sat din Vaslui, o femeie a murit, dupa ce a fost luata de ape si purtata mai bine de o jumatate de kilometru. Si e doar inceputul, spun meteorologii.

Rudele batranei au primit vestea de la cativa vecini. Stiau ca femeia in varsta de 74 de ani este plecata pe camp si s-au gandit ca se adaposteste undeva de potop. Medicii nici nu au mai incercat manevrele de resuscitare.

O femeie din satul Mascurei a avut noroc ca vecinii au ajuns la timp la ea. Statea in pat si era inconjurata de apa care-i inundase casa.

S-a rupt cerul si deasupra unei comune din Vrancea. N-a fost ploaie. Peste casele oamenilor au cazut bucati mari de gheata. In alte doua sate, localnicii au iesit din case doar cu cizme de cauciuc. Balti imense au acoperit ulitele si au distrus drumurile.

Pagubele sunt imense. Sute de hectare de livezi si vii, culturi de porumb si legume au fost distruse. Meteorologii anunta pana sambata ploi, vant si grindina in aproape toata tara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Furtunile au facut prapad in Moldova