Antena Meniu Search
x

Gabriel Diaconu: ”Mi se pare inadmisibil că toate eforturile de clarificare a Ordonanței au fost făcute de oameni din societatea civilă”

Sute de mii de oameni au manifestat în oraşe din toată ţara faţă de Ordonanţa de Urgenţă 13.

Vezi și

Sute de mii de oameni au manifestat în oraşe din toată ţara faţă de Ordonanţa de Urgenţă 13.

 Discutăm ce a însemnat acest lucru pentru noi, ca ţară, cu invitatul meu din această seară, Gabriel Diaconu. Bună seara...

1. Domnule Diaconu, am văzut ce s-a întâmplat în stradă. E o răbufnire punctuală? Sau sunt nemulţumiri adunate în timp?

2. Tensiunea din stradă a fost mai puternică decât la mitingurile precedente? Sunt diferenţe, de exemplu, faţă de noiembrie 2015, la mitingul Colectiv?

Pe acelaşi subiect

3. Am văzut, mobilizarea se dă acum pe reţelele sociale. Unde şi tu eşti foarte activ. Cum va rămâne în memorie momentul Piaţa Victoriei dacă pot să-i spun aşa, pentru generaţia Facebook?

4. A fost folosit, din ce în ce mai des, în ultimele săptămâni, sloganul "Cine nu votează, nu contează". Şi li s-a reproşat tocmai tinerilor activi în online că nu îşi fac datoria cetăţenească, dar sunt primii care protestează. Stă în picioare logica aceasta? 

5. Tot pe Facebook, şi nu numai, pare să fie un conflict pe faţă între generaţii. Cine este învingătorul luptei din ultimele zile?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Gabriel Diaconu: ”Mi se pare inadmisibil că toate eforturile de clarificare a Ordonanței au fost făcute de oameni din societatea civilă”