Antena Meniu Search
x

Gerul şi viscolul au făcut o noua victimă!

Gerul şi-a luat tributul. 5 oameni au murit în ultimele 24 de ore în Bucureşti, Neamţ, Botoşani, Vaslui şi Iaşi. Trei dintre ei sunt oameni ai străzii. Aşa că prioritatea autorităţilor locale sunt ŞI persoanele fără adăpost. Mai ales că temperaturile au fost şi rămân scăzute.

Vezi și

 O femeie de 57 de ani, dată dispărută de aseară, a fost găsită dimineaţă de sătenii din comuna Poieneşti.

Sătenii au fost cei care au adus, pe jos, trupul femeii până la maşinile autorităţilor. Al doilea deces, cel mai probabil tot din cauza frigului, a fost înregistrat tot în Vaslui.

Dispeceratul Vaslui ne anunţă de un bărbat de 44 de ani decedat în comuna Tutova. A fost găsit decedat în faţa unui magazin.

Frigul a facut o victimă şi în judeţul Neamt. Un bărbat de 71 de ani, internat la un sanatoriu de TBC a fost găsit, la prânz, înghetat, la o distanţă de aproximativ 2 kilometri de spital.

La Iaşi un om al străzii nu a mai apucat lumina zilei. Alţii ca el au ajuns la spital DOAR cu degerături.

Mulţi dintre cei fără locuinţe nici nu ştiu că au alternative la gerul năpraznic. Aşa că autorităţile din toate zonele afectate de viforul iernii duc acum o luptă contra cronometru pentru a-i găsi.

Pentru un alt om fără adăpost din Bucureşti, de această dată, nu s-a mai putut face nimic. A fost găsit îngheţat pe şoseaua Colentina. În Capitală sunt însă mai multe centre mobile, iar poliţiştii locali au adunat de pe străzi în ultimele două nopţi şaizeci de persoane.

Gerul va fi năprasnic şi la noapte. Va continua să ningă în sudul şi în estul ţarii. Iar vântul puternic va accentua senzaţia de frig.

Temperaturile vor coborî până la -14 grade în nordul extrem al Moldovei şi în estul Transilvaniei şi până la -5 grade pe litoral.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Gerul şi viscolul au făcut o noua victimă!