Antena Meniu Search
x

Gest incredibil făcut de o şoferiţă beată. Nu o văzuse nimeni când a lovit maşina, dar i-a venit o idee

O șoferiță beată din Sebeș şi-a lovit maşina în parcarea unui supermarket din oraş, dar nu a văzut-o nimeni. Totuşi, femeia s-a gândit să fenteze toată problema şi a mers la cea mai apropiată patrulă de poliţie să reclame că cineva, nu ştie cine, un şofer mârşav, i-a lovit maşina în parcare.

O șoferiță beată din Sebeș şi-a lovit maşina în parcarea unui supermarket din oraş, dar nu a văzut-o nimeni.

Totuşi, femeia s-a gândit să fenteze toată problema şi a mers la cea mai apropiată patrulă de poliţie să reclame că cineva, nu ştie cine, un şofer mârşav, i-a lovit maşina în parcare.

Le-a spus că s-a dus la magazin şi a lăsat maşina în parcare şi apoi când s-a întors, a găsit-o praf.

Poliţiştii au simţit-o imediat că băuse şi au pus-o să sufle în fiolă. Mare le-a fost mirarea când au văzut că aparatul indica 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, adică în jur de 1mg/l în sânge. Oamenii legii n-au stat prea mult pe gânduri şi i-au întocmit dosar penal pentru conducere în stare de ebrietate.

"În jurul amiezii zilei de duminică 16 septembrie, o femeie din Sebeş  în vârstă de 43 de ani a reclamat faptul că, în urmă cu puţin timp, şi-a găsit autoturismul avariat în parcarea unui supermarket din municipiu. Deoarece femeia emana un miros puternic de alcool, poliţiştii au testat-o cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului", informeaza politistii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Gest incredibil făcut de o şoferiţă beată. Nu o văzuse nimeni când a lovit maşina, dar i-a venit o idee