Antena Meniu Search
x

Grădiniţă situată deasupra unui bar

Este control de amploare la Hreaţca, în Suceava, acolo unde 12 copii preşcolari învaţă într-o grădiniţă situată deasupra unui bar.

Vezi și

Este control de amploare la Hreaţca, în Suceava, acolo unde, vă spuneam ieri, 12 copii preşcolari învaţă într-o grădiniţă situată deasupra unui bar.

Reprezentanţi ai prefecturii dar şi pompieri şi inspectori de la Garda de Mediu şi Direcţia de Sănătate Publică au mers acolo în această dimineaţă. S-au sesizat după ce cazul a apărut la Observator.

Pompierii au fost primii care au urcat la etaj, acolo unde funcţionează grădiniţa. Au vrut să vadă condiţiile în care învaţă copiii. aşa că au verificat uşile şi clasa. Asta, în timp ce educatoarea şi elevii îşi desfăşurau activitatea zilnică. De faţă la control au fost şi reprezentanţii primăriei din Vultureşti. Dar nu şi primarul.

A vorbit prefectul în locul lui, însă. Acesta a cerut ca microbuzul şcolar să fie prioritatea numărul unu pe judeţ. Părinţii preşcolarilor nu sunt, însă, prea încântaţi de această variantă. Spun că nu vor să-şi trimită copiii în localitatea învecinată. Sunt prea mici. Pe de altă parte, însă, patronul barului spune că funcţionează acolo cu forme legale.

Până la rezolvarea acestei probleme, părinţii ar fi primit promisiunea construirii unei noi toalete pentru copii. Vă reamitesc, cei 12 copii împart în acest moment veceul cu clienţii barului de la parter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Grădiniţă situată deasupra unui bar