Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 3 martie 2019.

Peștii au parte de un sfârșit de săptămâna perfect, dacă judecăm după câștigul financiar. Obțin niște bani și se mențin la înălțime din acest punct de vedere.

de Redactia Observator

la 03.03.2019, 12:08

Vezi și

Peștii au parte de un sfârșit de săptămâna perfect, dacă judecăm după câștigul financiar. Obțin niște bani și se mențin la înălțime din acest punct de vedere.

Berbecii sunt cei responsabili cu organizarea echipei intr-un proiect foarte important la serviciu. Sunt foarte eficienti, iar superiorii se bazeaza pe ajutorul lor.

Sanse reale pentru Tauri de a avansa in plan profesional. Este foarte posibil sa ajunga intr-o noua etapa a carierei lor, plina de provocari.

Gemenii trebuie sa ramana atenti la ce planuri dezvaluie colegilor de munca. Nu toate persoanele din jur le vor binele, multi ravnesc la locul pe care il au.

Dragi nativi Rac, nu va mai ganditi atat de mult la dorintele care nu vi s-au indeplinit in plan profesional, ci fiti mai degraba recunoscatori pentru ce ati reusit sa duceti la bun sfarsit. Energia negativa nu va va aduce nimic bun.

Leii viseaza la tot felul de reusite in afaceri, insa uita sa isi calculeze resursele. Nu va avantati la ceea ce nu sunteti siguri ca puteti duce la final.

O persoana pe care o pot intalni astazi, le va fi de mare folos Fecioarelor in viitor. Iar diplomatia si eleganta de care vor da dovada la o intalnire ii va pune intr-o lumina foarte buna.

Faptul ca atunci cand dezvaluie cuiva planurile lor de viitor, primesc doar reactii negative, nu face decat sa ii ambitioneze si mai mult pe nativii Balanţă, care se vor simti chiar provocati sa demonstreze de ce sunt in stare.

Nici barfele, nici rautatile de la serviciu, nici incercarea unora de a-i descuraja nu conteaza astazi pentru Scorpioni. Ei stiu foarte bine ceea ce pot si merg inainte, pe drumul lor.

O zi agitata pentru Săgetători in plan profesional, abia vor avea timp sa respire. Nu este totusi cazul sa se planga, pentru ca eforturile lor cu siguranta nu vor ramane neremarcate.

Capricornii nu au de gand sa miste un deget astazi la locul de munca. Ceva i-a dezamagit de curand la serviciu si vor macar o zi in care sa nu se gandeasca la nimic.

Dragi Vărsători, nici sa nu va treaca prin cap sa faceti astazi o investitie, pentru ca astrele spun ca va fi sortita esecului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Zodiacul despre carieră şi bani, 3 martie 2019.