Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 6.03.2017 Taurii vor da frâu liber sentimentelor

Gemenii au parte astăzi de un început de săptămână aproape perfect, mai ales în relaţiile cu cei dragi. Nu e o zi la fel de bună şi pentru Lei.

Vezi și

Gemenii au parte astăzi de un început de săptămână aproape perfect, mai ales în relaţiile cu cei dragi. Nu e o zi la fel de bună şi pentru Lei.

Berbecii NU au o zi prea bună în plan profesional, vor întâmpina ceva probleme la serviciu, însă NU-Şi pierd calmul şi reuşesc să găsească soluţiile optime.

Neîncrederea în forţele proprii a luat sfârşit pentru Tauri . Astăzi este momentul să dea frâu liber sentimentelor şi să invite persoana dragă la cină.

Gemenii sunt  sociabili şi se vor înţelege bine cu toată lumea. Buna dispoziţie va fi predominantă pe tot parcursul zilei.

Pe acelaşi subiect

Racii au un început de săptămână pefect. Sunt zâmbitori şi foarte activi, însă şi rezultatele activităţilor vor fi pe măsură.

Ziua de luni NU îi găseşte în mare formă pe nativii Lei. Din acest motiv NU vor reuşi să realizeze tot ceea ce şi-au propus.

Fecioarele reuşesc să încheie un contract pe care l-au aşteptat mult timp. Pe seară, îi va aştepta şi o surpriză plăcută din partea partenerului de viaţă.

Balanţele NU se dau în lături de la nimic. Chiar dacă vor avea un program încărcat, vor face faţă tuturor activităţilor.

Scorpionii sunt cam delăsători în ceea ce priveşte sănătatea. Ar fi de preferat să acorde o mai mare atenţie acestui capitol.

Săgetătorii NU prea au chef de muncă, este Luni şi este de înţeles acestu lucru, însă Şefii i-ar putea trage la răspundere.

Capricornii s-au relaxat cam mult în weekend-ul care a trecut şi astăzi le va fi greu să-şi intre în ritm. Colegii de muncă le vor întinde o mână de ajutor.

Vărsătorii se vor detaşa de tot ce înseamnă treburi stresante şi solicitante şi îşi vor încărca baterile pentru o nouă săptămână în familie.

Peştii trebuie să păstreze discreţia. Presiunile din plan profesional îi pot împinge să reacţioneze zgomotos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 6.03.2017 Taurii vor da frâu liber sentimentelor