Antena Meniu Search
x

Doi adolescenti au furat o geanta cu 12.500 de euro

Doi copii au furat o geanta in care erau peste 12.000 de euro, dintr-un magazin din orasul Arad. Au fost prinsi la patru zile de la incident. Apucasera sa cheltuiasca aproape 2.000 de euro.

Vezi și

Probabil, copiii nu vor pati nimic nimic pentru ca sunt minori. Sunt, totusi, cercetati pentru furt calificat. Cei doi provin din familii sarace.

Copiii de 12 respectiv 13 ani au intrat in magazinul din Arad in care se vand ferestre termopan pentru ca au observat geanta lasata pe cuier, nesupravegheata. Au profitat de faptul ca niciun angajat nu se afla prin preajma in acel moment si nu au stat deloc pe ganduri. Chiar si ei au fost surprinsi cand au vazut ca inauntru erau aproape 12.500 de euro.

Minorii au fost prinsi dupa patru zile, dar nu inainte sa cheltuie aproximativ 2.000 de euro. Asa ca firma a reusit sa recupereze doar o parte din paguba.

Angajata firmei care a lasat banii in poseta ar putea fi cercetata pentru neglijenta in serviciu. Asta in cazul in care firma va depune plangere impotriva ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri sociale » Doi adolescenti au furat o geanta cu 12.500 de euro