Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Iadul ALB s-a dezlănţuit în forţă pe A1!

Un carambol cu 14 maşini şi două tiruri a blocat totul. Inclusiv accesul paramedicilor. Aceştia au coborât din ambulanţe şi au mers pe jos, vreme de 40 de minute, cu echipamentul de intervenţie în spate.

de Redactia Observator

la 25.01.2014 , 19:33

 Paramedicii au alergat prin ger şi viscol, kilometri întregi, cu aparatura în spate! Ambulanţa NU putea trece, iar răniţii nu puteau aştepta. 14 maşini şi două tiruri erau implicate.

O clipă de neatenţie, pe viscol, a fost îndeajuns pentru a bloca Autostrada Bucureşti Piteşti. Mai întâi, doar doi oameni au fost răniţi, la kilometrul 52, după ce o maşină mică a urcat pur şi simplu cu roţile pe următoarea, care la rândul ei, a intrat într-un tir. Toate maşinile aflate în spate s-au ciocnit şi ele violent unele de celelalte.

Cele mai serioase răni le are, ÎNSĂ, o femeie care a reuşit să evite iniţial carambolul, dar greşeala ei este că a ieşit din maşină să vadă ce se întâmplă. Moment în care a fost acroşată de un alt autoturism.

Vezi și

Smurd-ul a ajuns însă cu greu la victime. A fost un adevărat test de supravieţuire. Paramedicii şi cei de la ISU au mers pe jos 40 de minute, printr-un viscol cumplit. Au cărat echipamentele de urgenţă şi targa în spate.

Dacă răniţii au fost până la urmă preluaţi de medici, oamenii din celelalte câteva sute de maşini blocate se simt lăsaţi de izbelişte.

Deşi autostrada a fost închisă la ora 12, cei rămaşi pe şosea în urma accidentului nu au fost scoşi de autorităţi nici până la lăsarea serii. 40 de militari au fost chemaţi în ajutor.

Iar vremea nu e nici de partea autorităţilor şi nici a oamenilor blocaţi în troiene. Meteorologii au anunţat că viscolul rămâne la intensitate maximă în sud.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Iadul ALB s-a dezlănţuit în forţă pe A1!