Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Iași: O mamă acuză un medic de familie că i-a omorât bebeluşul

Durere cumplită şi suspiciuni grave în Iaşi. O mamă îl acuză pe medicul de familie că i-a omorât bebeluşul de doar două luni. Fetiţa răcise, iar femeia a dus-o la doctor

de Redactia Observator

la 26.05.2015 , 13:18

Durere cumplită şi suspiciuni grave în Iaşi. O mamă îl acuză pe medicul de familie că i-a omorât bebeluşul de doar două luni. Fetiţa răcise, iar femeia a dus-o la doctor

Pe data de 13 mai, mama şi-a dus bebeluşul la medicul de familie pentru că cea mică se simţea rău. Doctorul a consultat-o şi a spus că are rinofaringită. I-a dat tratament cu antibiotic şi le-a trimis acasă. Fetiţa era programată vineri, în aceeaşi săptămână, pentru vaccinul care se face bebeluşilor, însă mama ei nu s-a dus la spital cu ea tocmai pentru că era sub tratament.

A ajuns câteva zile mai târziu la medicul de familie. Aceasta a consultat-o din nou pe fetiţă şi a decis că-i poate face şi vaccinul. În noaptea următoare însă mama şi-a găsit fetiţa în convulsii. A mers de urgenţă la un cabinet de gardă. Dar acolo, din păcate, medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Vezi și

Mama bebeluşului a făcut ieri plângere la poliţie împotriva medicului de familie. Spune că de vină pentru moartea copilului ei ar fi vaccinul administrat când bebeluşul era sub tratament.

Doctorul în schimb se apără şi spune că fetiţa nu avea febră aşa că decizia de a-i administra vaccinul a fost corectă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Iași: O mamă acuză un medic de familie că i-a omorât bebeluşul