Antena Meniu Search
x

160 de familii de români au ales să petreacă Sărbătorile de iarnă în oraşul lui Moş Crăciun

Crăcinul reprezintă pentru mulţi prilej să se adune cu familia în jurul mesei, însă sunt români cu dare de mână care vor petreace sărbătorile în Laponia.

Vezi și

Crăcinul reprezintă pentru mulţi prilej să se adune cu familia în jurul mesei, însă sunt români cu dare de mână care vor petreace sărbătorile chiar în oraşul lui Moş Crăciun. Cei mai fericiţi sunt copiii. Vor primi cadouri de la Moş, se vor putea plimba cu renii, dar vor avea parte şi de surprize pregătite de spiriduşi. 

"E o ofertă pentru toate buzunarele." Aşa sună propunerea lui Moş Crăciun. Deşi buzunarele trebuie să fie destul de încăpătoare. Pentru cinci zile în Laponia, o familie cu un copil plăteşte peste 6.000 de euro. Dacă adăugăm aici şi safari la ferma de reni, plimbări cu snowmobilul sau pescuitul la copcă. Anul acesta, 160 de familii pleacă acasă la Moş Crăciun.

Şi dacă unii pleacă de Crăciun în Laponia, alţii au ales să îşi petreacă revelionul în Malta. 300 de români au făcut rezervări în doar câteva zile.

Românii tradiţionalişti au ales tot vacanţele în ţară. Cele mai căutate zone sunt Maramureş sau Bucovina. Gradul de ocupare este de 100% în multe pensiuni, iar asta înseamnă câteva mii de familii.

Nehotărâţii mai au timp până mâine să îşi caute vacanţele cu reduceri, la târg. Mare atenţie însă la vacanţele în străinătate. Ofertele nu includ taxele de aeroport şi asigurările medicale. Iar acestea pot să ia din bugetul de vacanţă şi câteva sute de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » 160 de familii de români au ales să petreacă Sărbătorile de iarnă în oraşul lui Moş Crăciun