Antena Meniu Search
x

Ignatul, rost de petrecere

E forfota mare azi, in mai toate orasele din tara. Conform traditiei, pe 20 decembrie se taie porcul pentru masa de Craciun. Si cum traditia e traditie, toata lumea s-a pus pe treaba inca de dimineata. Unii au organizat adevarate petreceri de Ignat. Iar ce a iesit, va va lasa gura apa.

Vezi și

E forfota mare azi, in mai toate orasele din tara. Conform traditiei, pe 20 decembrie se taie porcul pentru masa de Craciun. Si cum traditia e traditie, toata lumea s-a pus pe treaba inca de dimineata. Unii au organizat adevarate petreceri de Ignat. Iar ce a iesit, va va lasa gura apa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Ignatul, rost de petrecere