Antena Meniu Search
x

Imaginația și creativitatea te pot trimite într-o tabără de vis. Ultima zi de înscrieri

Astăzi este ultima zi în care copii pasionați de limba engleză se pot înscrie la concursul ce îi trimite pe câștigători într-o tabără unde pot combina educația și distracția și în care vor învăța limba engleză de la cei mai buni profesori.

de Redactia Observator

la 30.06.2023, 16:32

Este vorba despre concursul “Tabăra Visurilor Tale”, organizat, în acest an, de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în colaborare cu Fischer Internațional. Participanții trebuie să creeze un eseu în limba engleză în care copilul să descrie, folosindu-se de toată imaginația să, tabăra visurilor sale. Eseul trebuie apoi trimis în format electronic, prin completarea formularului de înscriere.

Christina Stergiou, una dintre profesoarele ce vor însoți câștigătorii în tabăra de enegleză este certificată CELTA și areo vastă experiență în predare și pregătirea candidaților pentru examenele internaționale (precum Cambridge și Michigan). Ea a explicat ce aduce nou acest concurs: “Această competiție a fost organizată cu gândul la și pentru copiii care vor să folosească puterea imaginației, a creativității și pentru care dorința de a participa și de a câștigă unul dintre premiile puse în joc este fără limite.”

Programul „Tabăra Visurilor Tale”, se desfășoară în perioada 15 iunie – 5 iulie 2023, iar înscrierile se pot face până pe dată de 30 iunie 2023. Mai multe detalii despre programul de vară al FDVDR sunt disponibile https://fundatiadanvoiculescu.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Imaginația și creativitatea te pot trimite într-o tabără de vis. Ultima zi de înscrieri