Antena Meniu Search
x

Imagini revoltătoare la Tecuci. Un poliţist de la Investigaţii Criminale a fost filmat în timp ce petrecea cu un interlop

Dar cei doi nu doar că au petrecut împreună ore în şir. Păreau mult mai intimi decât atât. Imaginile suprinse în luna aprilie au ajuns acum în presă.

Vezi și

Dar cei doi nu doar că au petrecut împreună ore în şir. Păreau mult mai intimi decât atât. Imaginile suprinse în luna aprilie au ajuns acum în presă.

Par ca doi fraţi în faţa muzicantului. Se îmbrăţişează, se pupă pe obraz şi mai apoi chiar pe gură. Unul este apărătorul legii. Celălalt este cunoscut ca fiind împotriva ei.

Poliţiştul este angajat la Biroul de Investigaţii Criminale Tecuci. Bărbatul cu care pare atât de apropiat este cunoscut în zonă drept interlop. Silviu Bejan, zis şi  „Cap de plumb".

Momentele au fost filmate, în aprilie, într-un restaurant la ieşirea din Tecuci. Petrecerea ar fi fost organizată chiar de poliţist, cu ocazia zilei de naştere a fiului lui. Printre invitaţi ar fi fost şi şefi din poliţie. 

Daniel Călin a fost poliţist de ordine publică prin recrutare din surse externe. Pentru o vreme, a fost şoferul unui fost comandant al Poliţiei Tecuci. După ce postul a fost desfiinţat, bărbatul a fost transferat la Biroul de Investigaţii Criminale Tecuci, ca lucrător operativ. Interlopul Silviu Bejan are două dosare pe numele lui şi este suspectat că ar desfăşura activităţi infracţionale, împreună cu mai mulţi complici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Imagini revoltătoare la Tecuci. Un poliţist de la Investigaţii Criminale a fost filmat în timp ce petrecea cu un interlop