Antena Meniu Search
x

VIDEO CUTREMURĂTOR. Femeia ucisă joi la Bascov a vrut să se apere, dar a fost strivită de bolidul condus de un puşti teribilist

Reporterii Observator au obţinut înregistrarea momentului în care un angajat al fabricii de cabluri din Argeş a intrat cu maşina în plin în proprii colegi care luau masa. Atenţie, veţi vedea imagini extrem de dramatice.

Vezi și

Reporterii Observator au obţinut înregistrarea momentului în care un angajat al fabricii de cabluri din Argeş a intrat cu maşina în plin în proprii colegi care luau masa. Atenţie, veţi vedea imagini extrem de dramatice.

O zi obşinuită de muncă se transformă, în câteva secunde, în măcel. Angajaţii firmei de cablaje nu au avut nicio şansă. Andrei, un coleg teribilist, făcea drifturi la câţiva metri distanţă de ei. 

Ora nouă şi 33 de minute. Irena era, alături de alţi peste 50 de colegi, în zona de mese din curte. Râdea. Era ultima zi de muncă. Urma să se întoarcă în Serbia, la familia ei. Când maşina a rupt gardul, a avut instinctul să se apere. Şi-a cuprins capul şi s-a ghemuit, dar a fost prinsă fix sub roţile din faţă. 

Colegii ei au fugit disperaţi, spre ieşire. Câţiva bărbaţi au încercat să ridice maşina de pe trupul strivit al tinerei. 

Pe acelaşi subiect

În forţă şi cu o viteză de 16 ori mai mare decât cea legală. O cursă nebună, ilegală, în parcarea firmei. La audieri, tânărul de 22 de ani a declarat că regretă ce a făcut. Dar nu a recunoscut că făcea drifturi. 

Pentru angajaţii firmei, ultima zi de muncă, înainte să plece în Serbia, s-a transformat într-o zi de doliu. Împreună, au venit să ţină un moment de reculegere, să depună flori şi să aprindă candele pentru cea care le-a fost, atât timp, prietenă şi colegă. 

Din cei cinci răniţi transportaţi de urgenţă la spital, trei au fost deja externaţi. Au mai rămas internate două femei, tot din Serbia. Una dintre ele e în strare gravă.

Astăzi, victimele au fost vizitate de ambasadorul Serbiei la Bucureşti. Tot el se va ocupa repatrierea trupului neînsufleţit al Irenei.

Teribilistul de 22 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Avea permis de trei ani şi până acum, n-a mai fost implicat în niciun accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » VIDEO CUTREMURĂTOR. Femeia ucisă joi la Bascov a vrut să se apere, dar a fost strivită de bolidul condus de un puşti teribilist