Antena Meniu Search
x

Lucrări pe drumurile care duc către munte şi mare, în plin sezon. Şoferii, printre care şi Dan Negru, rămân blocaţi în trafic cu orele

Avem o ţară frumoasă, dar nu putem să ajungem să o vizităm decât cu nervi şi nenumărate ore în blocaje rutiere. În plin sezon, pe oficialii de la drumuri i-a apucat hărnicia. Pe drumurile spre mare şi munte se fac lucrări. Pe autostrada Soarelui, cea mai tranzitată din toată ţara, muncitorii au inventat unu nou tip de lucrare: asflatările de-o zi.

Vezi și

Avem o ţară frumoasă, dar nu putem să ajungem să o vizităm decât cu nervi şi nenumărate ore în blocaje rutiere. În plin sezon, pe oficialii de la drumuri i-a apucat hărnicia. Pe drumurile spre mare şi munte se fac lucrări. Pe autostrada Soarelui, cea mai tranzitată din toată ţara, muncitorii au inventat unu nou tip de lucrare, şi anume asflatările de-o zi.

Drumul spre mare este vestit de peticeli. Autostrada Soarelui este în reparaţii pentru a treia oară anul acesta. Peticelile de azi au costat 1.000 lei. Însă, mâine vor fi stricate, o recunosc drumarii.

Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR:

Da, sunt şi lucrări temporare. În momentul în care se intră într-un program mai amplu. Când se găseşte o soluţie mai perfomantă vor fi sacrificate în detrimentul unei soluţii mai bune.

În plin sezon, încă se lucrează pe autostrada Soarelui, pe podul de la Cernavodă şi de la Agigea. Din Capitală, drumul până la mare nu ar trebui să dureze mai mult de două ore, pe hârtie.

Şi spre munte veţi da tot de şantiere. Se toarnă asflat pe DN1, pe autostrada Bucureşti-Piteşti, iar, pe Valea Oltului pe o sută de kilometri, se stă bară la bară în trafic şi câte 2-3 ore.

Şi Dan Negru a văzut negru în faţa ochilor după ce a stat în maşină câteva ore. A filmat şi a postat pe Facebook.

Dan Negru, prezentator Antena 1:

În timp ce am văzut coada aia mare, mare pe Valea Oltului şi noi stăteam ca proştii, am dat drumul la radio şi ăştia se certau pe politică.

O simplă excursie din Capitală spre Sibiu, drum care ar putea fi parcurs în 3 ore şi jumătate, ajunge să dureze şi 7-8 ore. Autostrada Sibiu-Piteşti este aşteptată de peste 10-15 ani de români, dar şi de investitori. Oficialii de la drumuri se împotmolesc în fiecare an în studii de fezabilitate şi stabilirea traseelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Lucrări pe drumurile care duc către munte şi mare, în plin sezon. Şoferii, printre care şi Dan Negru, rămân blocaţi în trafic cu orele