Doctorul Radu Zamfir, supraviețuitor în tragedia din Apuseni, din 2014, are o pasiune specială, în timpul liber

Publicat: 15.07.2017, 19:37.
Actualizat: 15.07.2017, 23:53

După trei ani de la tragedia aviatică din Apuseni, procurorii tot nu au încheiat ancheta. Nu a fost găsit încă niciun vinovat pentru moartea studentei Aura Ion şi a pilotului Adrian Iovan. În exclusivitate pentru Observator, doctorul Radu Zamfir ne-a povestit că a avut mereu familia aproape şi l-a ajutat să se întărească. În puţinele momente când nu e cu pacienţii, se încarcă cu energie dintr-o pasiune mai puţin cunoscută. Face scufundări.

După trei ani de la tragedia aviatică din Apuseni, procurorii tot nu au încheiat ancheta. Nu a fost găsit încă niciun vinovat pentru moartea studentei Aura Ion şi a pilotului Adrian Iovan. În exclusivitate pentru Observator, doctorul Radu Zamfir ne-a povestit că a avut mereu familia aproape şi l-a ajutat să se întărească. În puţinele momente când nu e cu pacienţii, se încarcă cu energie dintr-o pasiune mai puţin cunoscută. Face scufundări.

Aşa nu a mai fost văzut medicul Radu Zamfir. Doctorul care a supravieţuit accidentului aviatic din Apuseni. Când nu este în sala de operaţii, la Spitalul Fundeni, pleacă cu motorul să facă scufundări. În aceste imagini, la 10 metri sub apă, în Grecia, doctorul hrăneşte peştii din mână. Sunt momentele în care se încărcă cu energie.

Cu „Eroul din Apuseni" ne-am întâlnit în parc. Nu-i place când i se spune aşa. Ce a trăit în ianuarie 2014, pe muntele îngheţat, e încă dureros. Şi-a promis atunci să salveze şi mai multe vieţi. Şi ne mărturiseşte că bunicul, chirurg de meserie, l-a convins să dea la medicină.

Citește și:

Soţia e tot medic, iar împreună au două fetiţe. Când pacienţii îl opresc pe stradă să-i mulţumească, povesteşte că simte cea mai mare împlinire.

Însă, procurorii nu şi-au încheiat încă misiunea. După trei ani, nimeni nu a fost trimis în judecată pentru moartea studentei Aura Ion şi a pilotului Adrian Iovan.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.