Antena Meniu Search
x

Video În vacanţă la mare, cu ochii pe un sejur la munte. Concursul de pe plaja din Mamaia a pus la treabă adulţi şi copii, cot la cot

Nisipul fierbinte n-a stat astăzi doar sub tălpi, la mare. A fost atent meşterit de artişti de ocazie. Zeci de castele din nisip au acoperit plaja din Mamaia la Festivalul Castelelor de Nisip. Echipa câştigătoare va fi premiată cu un sejur la munte.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 01.07.2023, 21:19

Vezi și

Au fost prinţi şi prinţese pe plajă, şi au avut castelul lor din nisip. Mici sau mari, cu tranşee sau fără, zeci de construcţii au acoperit plaja din Mamaia. 50 de echipe formate din părinţi şi copii au concurat la Festivalul castelelor de nisip.

Festivalul Castelelor de Nisip din Mamaia

Unii au retrăit gustul copilăriei la mare, alţii au făcut pentru prima dată o construcţie din nisip. A fost nevoie de îndemânare, răbdare şi multă apă. Asta pentru că temperaturile au fost peste 30 de grade Celsius, iar nisipul fierbinte a fost greu de modelat. "Iubirea se învaţă în familie. Pentru că construim împreună şi de asta ne facem amintiri împreună", spune o mămică. 

Tudor şi sora lui, Daria, s-au pregătit temeinic pentru competiţie. Singura lor supărare este că valurile le-ar putea strica frumoasa construcţie. Din mâinile sculptorilor amatori au ieşit adevărate capodopere. 

Castelul care va strânge cele mai multe like-uri pe pagina de Facebook va fi declarat câştigător. Iar premiul este o vacanţă la Predeal. "Cei care vor câştiga, vor merge un sejur la munte ca să se răcorească după nebunia de la mare. Practic o familie cu doi copii va merge", spune Dan Cruceru, organizator.

Festivalul castelelor de nisip este la doua ediţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » În vacanţă la mare, cu ochii pe un sejur la munte. Concursul de pe plaja din Mamaia a pus la treabă adulţi şi copii, cot la cot