Antena Meniu Search
x

Aglomeraţie infernală în mall-uri, supermarketuri şi magazine! Ieşenii s-au dus la cumpărături peste Prut

Înainte de marea evadare la munte, mall-urile şi marile magazine sunt sub asalt. Niciun loc de parcare liber şi niciun coş de cumpărături gol.

Vezi și

Înainte de marea evadare la munte, mall-urile şi marile magazine sunt sub asalt. Niciun loc de parcare liber şi niciun coş de cumpărături gol. Aşa arată centrele comerciale de la prima oră. Chiar şi cei care au venit cu lista de acasă nu s-au limitat doar la câteva produse. Au lăsat la case sute de lei, pentru cumpărăturile de Crăciun. Se vor întoarce şi pentru Revelion.

Aşa arăta parcarea unuia dintre cele mai mari mall-uri din Capitală, încă de la ora deschiderii. Durează câteva minute să găsim un loc liber. Urmează o altă provocare. Să răzbim în aglomeraţia din magazine. 

De Crăciun, comportamentul unora dintre clienţi se schimbă radical. Umplu coşurile până la refuz. Raioanele de cozonaci şi carne au fost aprovizionate din oră în oră. 

Lista de acasă nu s-a potrivit cu cea din hipermarket. Totul a fost dat peste cap de noile dorinţe ale celor mici. 

Pe acelaşi subiect

Cei care au venit neînsoţiţi la cumpărături au găsit o metodă simplă de a face faţă maratonului printre rafturi. Acest tată povesteşte că nu a avut nevoie de o listă. 

Pregătiri pe ultima sută de metri s-au făcut şi pentru decorarea locuinţelor. 

Nu doar în Bucureşti este nebunie la cumpărături. Ci şi în capitala vecinilor moldoveni. Unde, zilele acestea, îşi fac stocurile pentru sărbători mulţi români din Iaşi, Vaslui sau Botoşani. Vestitele bomboane, carnea, dar şi băutura sunt mai ieftine peste Prut. 

Pentru toate cumpărăturile de Crăciun şi Revelion, o familie de români alocă în această perioadă în jur de o mie de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Aglomeraţie infernală în mall-uri, supermarketuri şi magazine! Ieşenii s-au dus la cumpărături peste Prut