Antena Meniu Search
x

Galerie foto Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Arad, provocat de un pacient. Peste 20 de persoane evacuate

Un incendiu provocat de un pacient a avut loc la primele ore ale zilei de duminică la Spitalul de Psihiatrie din Arad. Trei pacienți și trei cadre medicale au fost duse la UPU Arad, după ce s-au intoxicat cu fum.

de Redactia Observator

la 05.09.2021, 10:04

Vezi și

Potrivit ISU Arad, pompierii au fost sesizați duminică dimineața, la ora 4.24, cu privire la un incendiu provocat de un pacient într-un salon al Spitalului de Psihiatrie din Arad, informează reporterul Observator Iulia Pop. 

La interventie s-au deplasat două autospeciale de stingere și mai multe chipaje SMURD, cu un total de 18 subofițeri și 3 ofițeri. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta într-o rezervă a spitalului cu degajare mare de fum și posibilitatea de extindere.

Incendiu lichidat după 20 de minute

O parte a pacienților, aproximativ 15 persoane, s-au autoevacuat. Pompierii au evacuat alți 6 pacienți și 3 cadre medicale. Echipajele medicale au evaluat persoanele evacuate. Șase dintre acestea, trei pacienți și trei cadre medicale, au fost transportate la UPU Arad, după ce s-au intoxicat cu fum. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 20 de minute.

Conform ISU Arad, cauza probabilă a incendiului a fost folosirea cu intenție a unor surse de aprindere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Arad, provocat de un pacient. Peste 20 de persoane evacuate