Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic într-un centru comercial din Suceava

Un centru comercial de la marginea municipiului Suceava s-a făcut scrum, în această dimineaţă. Flăcările ar fi pornit de la un reşou aprins şi s-au extins cu repeziciune în întreaga clădire

Vezi și

Un centru comercial de la marginea orasului s-a făcut scrum, în această dimineaţă. Flăcările ar fi pornit de la un reşou aprins şi s-au extins cu repeziciune în întreaga clădire

Cinci mii de metri pătraţi au ars puternic. Sute de comercianţi au văzut cum toată agoniseala lor este distrusă. Oamenii au rămas înglodaţi în datorii, în prag de sărbători.

Zeci de pompieri înconjoară clădirea cu furtunuri cu apă. IAr alţii încearcă să potolească văpaia din interior. Un fum gros face însă aproape imposibilă intervenţia salvatorilor. În comuna Şcheia, la intrarea în municipiul Suceava, s-a dezlănţuit iadul. Zeci de oameni privesc cu lacrimi în ochi cum centrul comercial se face scrum. Au acolo magazine burduşite cu produse care acum ard. În prag de sărbători, oamenii au rămas îngropaţi în datorii.

Toate echipajele de pompieri din Suceava, Gura Humorului şi Fălticeni încearcă să stăvilească flăcările. Pe lângă ei, oamenii încearcă să ajute şi ei.

Iadul s-a dezlănţuit la primele ore ale dimineţii. Zeci de oameni ajunseseră deja la lucru. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

În complexul comercial în care a izbucnit incendiul erau mai multe magazine de haine, încălţăminte, produse alimentare şi obiecte de menaj. Toate s-au făcut scrum. Clădirea a ars pe o suprafaţă de 5.200 de metri pătraţi. Şi flăcările însă n-au fost stinse în totalitate. Circulaţia pe DN 17, în zona complexului comercial, se desfăşoară cu dificultate şi acum, din cauza intervenţiei pompierilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Incendiu puternic într-un centru comercial din Suceava