Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic la Piața Romană. Două persoane sunt rănite

Un incendiu a izbucnit într-un apartament al unui bloc din Piața Romană din București. La fața locului au sosit mai multe echipaje ISU.

Vezi și

Un incendiu a izbucnit într-un apartament al unui bloc din Piața Romană din București. La fața locului au sosit mai multe echipaje ISU, mai exact 4 autospeciale de stingere, 3 autoscări, 2 echipaje SMURD şi un detaşament special de salvatori. Incendiul a izbucnit în jurul orei 15.30, într-un apartament de la etajul întâi al clădirii amplasată chiar lângă staţia de metrou.

Pompierii au folosit o autospecială cu scară pentru a ajunge la proprietarul locuinţei care se refugiase în balcon. În urma incendiului, o persoană a suferit arsuri pe 20% din suprafaţa corpului. Un incendiu a izbucnit, vineri, la un apartament dintr-un bloc din zona Piaţa Romană din Bucureşti. O persoană a fost rănită. Incendiul are loc la etajul întâi al unei clădiri foarte aproape de fast-food-ul KFC. Pompierii au intrat deja la interior, anunță ISU București-Ilfov, prin purtătorul de cuvânt, Daniel Vasile. La operațiuni participă patru autospeciale de stingere, trei autoscări, două echipaje SMURD și un detașament special de salvatori. Din apartament iese un fum gros, iar proprietarul locuinţei se află pe balcon, pompierii urcând la acesta pe o autospecială cu scară.

ISU transmite că există o victimă, un bărbat cu arsuri pe 20% din suprafața corpului

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Incendiu puternic la Piața Romană. Două persoane sunt rănite