Antena Meniu Search
x

Curs valutar

INCENDIU VIOLENT în Brăila! Mansarda unei case a fost COMPLET DISTRUSĂ. Proprietarii sunt în stare de şoc

Panică in cartierul brailean Radu Negru, după ce un incendiu violent a izbucnit la mansarda unui imobil,  distrugând-o complet. Proprietarii casei dormeau la parter.

de Redactia Observator

la 11.06.2017 , 11:51

Panică in cartierul brailean Radu Negru, după ce un incendiu violent a izbucnit la mansarda unui imobil,  distrugând-o complet. Proprietarii casei dormeau la parter.

Vecinii au fost cei care au văzut flăcările şi au dat alarma. Când au ieşit în curte, proprietarii au văzut dezastrul şi au reuşit să se salveze.

Flăcarile s-au extins şi la o casă învecinată aflată în construcţie, acoperişul acesteia fiind distrus în întregime.

Articolul continuă după reclamă

Proprietarii casei de la care a pornit incendiul sunt în stare de soc şi nu au putut furniza informaţii despre modul în care au izbucnit flăcările.

Pe acelaşi subiect

Vecinii spun că, la un moment dat, au văzut atât dinspre prima casă, cat şi dinspre locuinţa învecinată, cea aflată în construcţie, flăcări imense şi un nor de fum. Au sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat 4 autospeciale cu apă şi spumă.

Cei care locuiesc în zonă spun ca cei mai afectaţi sunt proprietarii locuinţei aflate în construcţie, o familie tânără, cu doi copii.

Pentru construcţia casei, soţul, singurul care are serviciu din familie, a fost nevoit să se împrumute la banca.

 Cauza probabilă a incendiului pare să fie un scurt circuit. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » INCENDIU VIOLENT în Brăila! Mansarda unei case a fost COMPLET DISTRUSĂ. Proprietarii sunt în stare de şoc