Antena Meniu Search
x

Încolțită, Elena Udrea promite va că dezvălui culisele mai multor dosare de corupţie

Elena Udrea va avea trei ceasuri rele marţea, dar şi vinerea. Sunt zilele în care poliţia o aşteaptă săptămânal de acum înainte. Nici azi n-a fost excepţie

Vezi și

Elena Udrea va avea trei ceasuri rele marţea, dar şi vinerea. Sunt zilele în care poliţia o aşteaptă săptămânal de acum înainte. Nici azi n-a fost excepţie

Deputata e urmărită penal pentru spălare de bani, în dosarul Microsoft, iar procurorii au pus-o sub control judiciar. Udrea n-are voie să iasă din Capitală, nu-şi poate schimba domiciliul şi are interzis să comunice cu martori din dosar. Încolţită de procurori, cu acuzaţii care ar putea însemna şi 10 ani de închisoare, Elena Udrea promite răzbunare, prin dezvăluiri incediare.

În prima zi la Poliţie, coafura doamnei a rezistat. La fel şi zâmbetul. Cochetă şi senină, Elena Udrea a ajuns la secţia 2 la ora 10. E urmărită penal în dosarul Microsoft, pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere.

Dar, informaţiile bombă, urmează. La plecare, a promis că, până la sfârşitul zilei, va dezvălui culisele mai multor dosare de corupţie. De la poliţie, la partid. Elena Udrea s-a auto-suspendat din funcţia de preşedinte PMP.

Trebuie, însă, să meargă la Poliţie de două ori pe săptămână.

Din mandatele ei România s-a ales cu săli de sport, un patinoar şi o colecţie de momente savuroase. Iar doamnele din Săuceşti, Bacău, au mai rămas şi ele cu ceva. O colecţie impresionantă de pantofi. În 2010, Elena Udrea a mers la inundaţii. Sinistraţilor le-a dat ciocolată şi pantofi cu toc, numai buni de încălţat pe uliţa neasfaltată.

Acum, pentru Elena Udrea, urmează ore lungi de audieri, drumuri dese între DNA şi secţia de Poliţie şi un proces care ar putea s-o trimită după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Încolțită, Elena Udrea promite va că dezvălui culisele mai multor dosare de corupţie