Antena Meniu Search
x

Italian îndrăgostit de o româncă, sedat şi jefuit fără milă de tânără, la Potenza. Fata a fost prinsă la Bistriţa

Ana Maria Lăcătuș, o tânără din Beclean, în vârstă de 26 de ani, a fost prinsă la Bistriţa după ce poliţiştii au descoperit că pe numele ei fusese emis un mandar european de arestare.

Ana Maria Lăcătuș, o tânără din Beclean, în vârstă de 26 de ani, a fost prinsă la Bistriţa după ce poliţiştii au descoperit că pe numele ei fusese emis un mandat european de arestare.

Tânăra fusese condamnată la 6 ani de închisoare în Italia după ce a tâlhărit un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Italianul s-ar fi declarat îndrăgostit de ea, apoi a invitat-o acasă, să se cunoască mai bine, însă bistriţeanca avea alte planuri.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistrița – Năsăud anunţă că au depistat o tânără în vârstă de 26 de ani, din Beclean, care era urmărită internațional. 

Pe acelaşi subiect

Pe numele Anei Maria Lăcătuș, autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind condamnată la 6 ani închisoare pentru comiterea  infracțiunii de tâlhărie calificată, pe teritoriul Italiei.

„În cursul lunii august 2016, în timp ce se afla într-o localitate din Italia, tânăra ar fi administrat unui bărbat de 65 ani, o substanță care l-a adus în stare de inconștiență temporară, după carei-ar fi sustras suma de 7.000 de euro, un ceas și un telefon mobil”, explică reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acesteia ordonanță de reținere pentru 24 ore, după care a fost prezentată Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Italian îndrăgostit de o româncă, sedat şi jefuit fără milă de tânără, la Potenza. Fata a fost prinsă la Bistriţa