Antena Meniu Search
x

Foto Iuliana, o fată de 12 ani, a fost dată dispărută în București. O altă copilă, Liliana, de 13 ani, este de negăsit în Olt

O fată în vârstă de 12 ani a dispărut dintr-o locație din Sectorul 4 al Capitalei, în data de 3 octombrie. Poliția face apel la populație pentru a o găsi pe copilă. O dispariție a unei minore a fost raportată și în localitatea Ipotești, din județul Olt.

de Redactia Observator

la 07.10.2021, 16:50

copile date dispărute
Iuliana, o fată de 12 ani, a fost dată dispărută în București. O altă copilă, Liliana, de 13 ani, este de negăsit în Olt - Poliția Română

Poliţia Capitalei solicită sprijin, joi, pentru a o găsi pe Iuliana Georgiana Tudoran, în vârstă de 12 ani. Copila a plecat de acasă în data de 3 octombrie, din Sectorul 4 şi nu a mai revenit până în prezent.

Fata are înălţime 1,50 m, 45 kg, ochi căprui, păr negru, constituție atletică, ten închis la culoare. La data dispariției purta pantaloni negri și geacă de blugi. Oricine are indicii care ar putea duce la depistarea copilei pot anunța Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

O altă copilă, de 13 ani ani, a dispărut în Olt

În seara zilei de 6 octombrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coteana au fost sesizați de un bărbat, din comuna Ipotești, județul Olt, cu privire la faptul că fiica sa, Andrei Liliana-Marina, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, în seara zilei de 5 octombrie, și nu a mai revenit. 

Semnalmente : înălţime  aproximativ 1,50 m, greutate 40-45 kg, păr negru și lung, ochi căprui, iar la nivelul corpului are un tatuaj cu înscris pe antebrațul drept. Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de aceasta. Persoanele care dețin informații cu privire la minora dispărută în Old sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Iuliana, o fată de 12 ani, a fost dată dispărută în București. O altă copilă, Liliana, de 13 ani, este de negăsit în Olt