Antena Meniu Search
x

Jandarmii se mobilizează pentru a dona sânge, după ce un coleg a ajuns pe masa de operaţie în urma accidentului cumplit de la Medgidia

Vezi și

Un accident cumplit între o maşină şi un autocar, produs ieri în apropiere de Medgidia, a ucis trei oameni şi a băgat în spital - în stare gravă - un al patrulea ocupant al automobilului! Este vorba despre un jandarm, care a ajuns imediat pe masa de operaţie. În această dimineaţă, zeci dintre colegii săi s-au prezentat la centrul de transfuzie, ca să doneze sânge.

Nu e prima dată când jandarmii se mobilizează pentru a dona sânge. De data aceasta, au făcut-o pentru un coleg de-al lor. 40 de jandarmi au răspuns la apel.

"Noi jandarmii suntem ca o familie, suntem uniţi, suntem solidari unul cu altul, suntem solidari cu cetăţenii, ştim că sunt şi alte victime în acest eveniment rutier", spune unul dintre jandarmii care au venit să doneze sânge. 

Jandarmul Ionel Doftinescu este singurul supravieţuitor din maşina mică. După accident, a fost dus cu elicopterul la Spitalul din Constanţa, în comă profundă. La jumătate de oră, medicii au intrat cu el în sala de operaţie. Avea traumatisme la cap, fracturi de coaste şi de antebraţ. Acum este în comă superficială.

Cătălina Grasa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Constanţa: "A fost necesară chiar intervenţia la aproximativ jumătate de oră după ce s-a prezentat la camera de resuscitare. Evoluţia şi starea pacientului sunt mari de a recupera sută la sută."

Jandarmul are 42 de ani şi nu este căsătorit. Cei trei prieteni ai lui au murit pe loc după ce maşina cu volan pe dreapta a ieşit de pe un drum lateral direct într-un autobuz cu navetişti. Printre cei care şi-au pierdut viaţa se numără şi un angajat al Penitenciarului Poarta Albă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Jandarmii se mobilizează pentru a dona sânge, după ce un coleg a ajuns pe masa de operaţie în urma accidentului cumplit de la Medgidia