Antena Meniu Search
x

Lacrimi, durere şi mesaje emoţionante după ce o tânără din Buzău a murit la numai 19 ani - GALERIE FOTO

Elena Şerban, o tânără din Buzău, a murit la numai 19 ani după o luptă cu o boală gravă. Prietenii ei au postat zeci de mesaje emoţionante pe Facebook.

Elena Şerban, o tânără din Buzău, a murit la numai 19 ani după o luptă cu o boală gravă. Prietenii ei au postat zeci de mesaje emoţionante pe Facebook.

Diagnosticată cu cancer în urmă cu un an, Elena Şerban a luptat pentru viaţa ei, urmând numeroase tratamente pentru a supravieţui.

Absolventă a Colegiului Tehnic, Elena a fost transferată la un spital din Bucureşti unde, în această dimineaţă, a murit din cauza bolii care i-a atacat întregul corp.

Prietenii i-au scris zeci de mesaje pe Facebook prin care își exprimă durerea că astăzi Elena Șerban nu mai este printre noi.

"Am ramas fara cuvinte cand am auzit tragedia, dar asta este viata, Dumnezeu te-a vrut langa el, imi pare foarte rau!! Odihnește-te în pace! O sa ramai vesnic in sufletele noastre!" sau "Nu pot să cred ce s-a întâmplat, cea mai gingașă persoană, ai fost și vei rămâne una dintre cele mai bune prietene, ceea ce nu se găsește ușor. 'Viața Mea', așa cum ne alintam noi, nu pot să cred că nu mai ești. Dumnezeu să te odihnească", au fost doar câteva dintre mesajele postate pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Lacrimi, durere şi mesaje emoţionante după ce o tânără din Buzău a murit la numai 19 ani - GALERIE FOTO