Antena Meniu Search
x

Video Legumele şi fructele de toamnă, la mare căutare printre gospodine. Autorităţile din Suceava încurajează consumul de la producătorii locali

Toamna este anotimpul care abundă în legume şi fructe de tot felul, iar oamenii încep deja să-şi facă provizii pentru iarnă. În Suceava, autorităţile încurajează producătorii locali care cresc legume cât mai natural.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 04.11.2021, 09:26

Vezi și

Este momentul când gospodinele fac piaţa dis-de-dimineaţă şi umplu sacoşele cu de toate cât să facă provizii de iarnă: vinete pentru congelator sau zacusă, ardei capia, roşii de bulion, fructe pentru compot si dulceaţă.

Citește și: Cum să păstrezi legumele proaspete în frigider mai mult timp cu prosoape de hârtie

Autorităţile încurajează consumul de la producători locali

Cele mai bune alimente, însă, ştim cu toţii, sunt cele bio sau natural crescute - adică, de la producătorii locali. Direcţia Agricolă din Suceava vrea să încurajeze consumul de la producătorii locali, astfel că în Suceava există o piaţă volantă unde aceştia îşi vând marfa pentru care a trudit toată vara. Şi cum legumele şi fructele au crescut, lent, din mâinile lor, doar cu apă, prăşit şi soare blând, preţul este pe măsură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Legumele şi fructele de toamnă, la mare căutare printre gospodine. Autorităţile din Suceava încurajează consumul de la producătorii locali