Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lica, studenta măcinată de o boală misterioasă, a murit

Studenta măcinată de o boală misterioasă a murit astăzi, pe patul de spital. Lica era în comă de două săptămâni, după o suferinţă fără nume şi fără leac.

de Redactia Observator

la 08.03.2015 , 19:37

Studenta măcinată de o boală misterioasă a murit astăzi, pe patul de spital. Lica era în comă de două săptămâni, după o suferinţă fără nume şi fără leac. 

Medicii de la şase spitale au încercat să afle ce o ucide. Niciunul nu a reuşit să-i pună un diagnostic. Lica s-a stins la numai 24 de ani. Era studentă la Medicină şi visa să salveze vieţi.

A fost ultima ei rugăciune. Speranţa de care s-a agăţat până în ultima clipă de viaţă. După câteva zile, Lica a intrat în comă. Iar astăzi, după luni întregi de chin, a plecat la marea întâlnire cu Dumnezeu.

Vezi și

"Într-o zi cu soare, cu miros de primăvară şi înconjurată de cele mai frumoase flori, Lica a decis să ne vegheze de acolo de sus. Este o lecţie de viaţă pentru noi toţi."

Lica s-a stins de dimineaţă, pe patul de spital. În locul pe care îl detesta din tot sufletul.

A luptat până la capăt. Să se ridice, să meargă, să învingă moartea. Şi să devină medic, ca să salveze şi vieţile altora.

Dar trupul ei firav a fost măcinat de o boală misterioasă, fără leac. În câteva luni, a ajuns să slăbească 20 de kilograme şi a îndurat dureri cumplite. Fără ca vreun medic să ştie de ce.

Lica s-a prăbuşit pentru prima oară acum şase luni.

Starea ei s-a agravat şi, după o primă operaţie, medicii din Galaţi au trimis-o în Iaşi. De acolo, Lica a ajuns în Bucureşti, unde a fost plimbată între trei spitale. Niciun medic nu a putut să-i dea un diagnostic.

Operaţia nu i-a salvat viaţa. Prea târziu, medicii au descoperit că Lica avea, de fapt, creierul inundat de sânge. Colegii ei vor să afle ce a ucis-o la numai 24 de ani.

Toţi banii pe care prietenii ei i-au strâns pentru Lica vor fi donaţi şi vor salva o altă viaţă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Lica, studenta măcinată de o boală misterioasă, a murit