Antena Meniu Search
x

Loteria fără noroc

Cine a sperat că Anul Nou vine cu un câştig la Loto a sperat degeaba. Prima duminică din an a găsit agenţiile loteriei române cu uşile închise

Vezi și

Cine a sperat că Anul Nou vine cu un câştig la Loto a sperat degeaba. Prima duminică din an a găsit agenţiile loteriei române cu uşile închise

Premiul de aproape un milion de euro, rămas de anul trecut, ar putea fi câştigat abia duminica viitoare când Loteria îşi va rezolva problemele de organizare.

Ultima extragere la Loto a fost tragerea excepţională de Anul Nou, de marţi. Atunci, reportul la 6 din 49 a fost de 3,7 milioane de lei. Adică aproape un milion de euro. Mulţi au sperat că vor pune mâna pe aceşti bani la începutul anului. Astăzi însă, pentru prima dată în cei peste o sută de ani de istorie, astăzi, agenţiile loto au rămas închise. Asta înseamnă că cei peste un milion de jucători din fiecare săptămână, nu mai pot spera că se vor îmbogăţi peste noapte.

Loteria Română a anunţat anul trecut că prima extragere din 2015 va fi pe 11 ianuarie. Adică abia duminica viitoare. Motivul ar fi că la sfârşitul lui 2014 a expirat contractul Loteriei cu firma care asigură funcţionarea extragerilor. O firmă din Grecia, care primea aproape opt procente din încasările loteriei române. Mai marii loteriei spun însă că e vorba despre organizarea internă.

Încasările sunt uriaşe. Jumătate de milion de români joacă, în mod constant, la Loto. Atunci când premiul nu s-a mai câştigat de multă vreme iar reporturile sunt mari, numărul jucătorilor creşte. În decembrie, înainte de câştigarea marelui premiu, se jucaseră peste un milion de variante, într-o singură săptămână.

Premiul cel mare la Loto 6 din 49, în valoare de 44 milioane de lei, a fost câştigat ultima dată pe 21 decembrie, de un bărbat din Constanţa. Până acum, constanţeanul nu şi-a revendicat premiul de 10 milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Loteria fără noroc