Antena Meniu Search
x

Video Lungul drum spre munte şi tradiţionala coloană de pe DN1 au testat răbdarea turiştilor care vor să petreacă sărbătorile pe pârtii

Crăciunul de vis la munte a început, pentru mulţi turişti, cu ore de coşmar în trafic. Toţi şoferii parcă şi-au dat întâlnire pe Drumul Naţional 1. Au făcut şi o oră pe porţiuni pe care le străbaţi, în mod normal, în câteva minute.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 24.12.2021, 19:35

Vezi și

Sărbătorile la munte au început cu tradiţionala coloană de pe DN1. Cascada de maşini dinspre Bucureşti s-a blocat la Nistoreşti. Odată la câteva minute, şoferii ridicau piciorul de pe frână, însă doar ca să înainteze câţiva metri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Turiştilor le-au fost colegi de suferinţă conducătorii auto profesionişti. 

Şofer camion: Este foarte plăcut, va trece şi Crăciunul şi Anul Nou, ajung şi eu acasă liniştit. Maşina este casa noastră, ne simţim foarte confortabil, avem cozonaci, ouă.

Pe acelaşi subiect

Crăciunul se anunţă ca-n poveşti la munte. În Poiana Braşov, pârtiile sunt deschise şi libere deocamdată. Stratul de zăpadă are 50 de centimetri, perfect pentru schi.

Claudiu Loghin, reporter Observator: E prima zi din sezonul oficial al sporturilor de iarnă, zăpada este din abundenţă, iar stratul de alunecare este unul cât se poate de bun. În plus, nu e deloc aglomerat, astfel încât ziua pe pârtie este una cu adevărat relaxantă. 

Lungul drum spre munte

Turişti: Îmi place super mult că e şi gol, adică nu e foarte multă lume ca anul trecut şi zăpada e super bună şi sus

Pârtiile sunt foarte bune, comparativ cu anii trecuţi, chiar arată foarte bine, se schiază bine până jos. 

La telegondolă, timpul de aşteptare a fost azi la prânz de zece minute Iarna aceasta, turiştii care ajung la Sinaia au 7 kilometri noi de pârtie.

Reporter: Ce v-a adus aici?

Turist:  Apropierea de Bucureşti şi faptul că faci două ore e foarte ok.

Domeniul schiabil din Sinaia este cel mai mare din ţară, cu 30 de kilometri de pârtie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Lungul drum spre munte şi tradiţionala coloană de pe DN1 au testat răbdarea turiştilor care vor să petreacă sărbătorile pe pârtii