Mâncarea de pe stradă devine tot mai sănătoasă
S-a schimbat moda şi în farfurie. Festivalurile de tip street-food au adoptat regimul bio. Cei care gătesc în rulote, în faţa clienţilor, vin de acasă cu ingrediente naturale. Adună din toată ţara brânzeturi, legume şi fructe pentru a-şi convinge clienţii că mâncarea sănătoasă e mult mai gustoasă.
- Tavanul unui supermarket din Bucureşti s-a prăbuşit peste o femeie de 70 de ani. DETALII la Observator 13:00, ÎN DIRECT la Antena 1
- Politicieni din UE pe statul de plată al lui Putin. Planul Kremlinului de a stopa ajutarea Ucrainei şi de a influenţa alegerile europene
S-a schimbat moda şi în farfurie. Festivalurile de tip street-food au adoptat regimul bio. Cei care gătesc în rulote, în faţa clienţilor, vin de acasă cu ingrediente naturale. Adună din toată ţara brânzeturi, legume şi fructe pentru a-şi convinge clienţii că mâncarea sănătoasă e mult mai gustoasă. Bugerii şi pastele pot fi gata şi după altfel de reţete.
Ți-a plăcut acest articol?
Like
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰