Antena Meniu Search
x

Mâncarea de pe stradă devine tot mai sănătoasă

S-a schimbat moda şi în farfurie. Festivalurile de tip street-food au adoptat regimul bio. Cei care gătesc în rulote, în faţa clienţilor, vin de acasă cu ingrediente naturale. Adună din toată ţara brânzeturi, legume şi fructe pentru a-şi convinge clienţii că mâncarea sănătoasă e mult mai gustoasă.

de Redactia Observator

la 13.07.2019, 10:14

Vezi și

S-a schimbat moda şi în farfurie. Festivalurile de tip street-food au adoptat regimul bio. Cei care gătesc în rulote, în faţa clienţilor, vin de acasă cu ingrediente naturale. Adună din toată ţara brânzeturi, legume şi fructe pentru a-şi convinge clienţii că mâncarea sănătoasă e mult mai gustoasă. Bugerii şi pastele pot fi gata şi după altfel de reţete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mâncarea de pe stradă devine tot mai sănătoasă