Antena Meniu Search
x

Marea face încă o victimă! Un bărbat de 37 de ani s-a înecat la Eforie Sud. A murit sub privirile îngrozite ale soţiei şi copilului

Marea şi-a cerut din nou tributul! Un bărbat de 37 de ani s-a înecat la Eforie Sud! Era din Bucureşti şi venise în concediu cu familia.

Vezi și

Marea şi-a cerut din nou tributul! Un bărbat de 37 de ani s-a înecat la Eforie Sud! Era din Bucureşti şi venise în concediu cu familia.

S-a stins chiar sub privirile împietrite de durere ale soţiei şi copilului, după ce curenţii puternici l-au tras în adânc şi i-au izbit trupul de stânci şi stabilopozi. 

Medicii s-au chinuit mai bine de o oră să-l salveze. 

Din cauza vremii nu a putut intra în apă, dar aseară nu a mai rezistat.  A ignorat steagul roşu şi s-a avântat în marea agitată. Curenţii puternici l-au tras în adânc. 

Turiştii de pe plajă au sunat la 112, iar mai mulţi salvamari au venit de acasă să dea o mână de ajutor. 

Salvamarii au reuşit să-l scoată pe bărbat din apă.   A urmat o luptă contracronometru, iar medicii au făcut tot posibilul să-l readucă la viaţă. 

Manevrele de resuscitare s-au desfăşurat chiar sub privirile îngrozite ale soţiei şi copilului acestuia. Însă fără succes. 

Este a şaptea viaţă luată de Marea Neagră. Fetiţa de 11 ani, care s-a înecat la Eforie Nord acum mai bine de o săptămână, este, în continuare, de negăsit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Marea face încă o victimă! Un bărbat de 37 de ani s-a înecat la Eforie Sud. A murit sub privirile îngrozite ale soţiei şi copilului