Masa de Revelion comandată prin telefon
Ajunul de an nou nu s-a scurs în bucătărie pentru toate gospodinele. Multe au aranjat masa de revelion printr-o comandă telefonică. În restaurantele şi firmele de catering care livrează mâncare de-a gata astăzi a fost zi de foc. Cuptoarele s-au încins cu noaptea în cap, iar bucătarii au gătit neîntrerupt.
Ajunul de an nou nu s-a scurs în bucătărie pentru toate gospodinele. Multe au aranjat masa de revelion printr-o comandă telefonică. În restaurantele şi firmele de catering care livrează mâncare de-a gata astăzi a fost zi de foc. Cuptoarele s-au încins cu noaptea în cap, iar bucătarii au gătit neîntrerupt.
Se face inventarul ultimelor bucate la unul dintre restaurantele care livrează preparate gata de pus pe masa de Revelion.
Cei care nu au investit timp pentru pregătirea mesei de Revelion, au investesc acum sume frumuşele. Preţul unui platou tradiţional cu piftie, tobă, caltaboşi, cârnaţi de casă afumaţi, muşchi ţigănesc, legume şi brânzeturi porneşte de la 55 de lei de persoană.
Iar suma creşte în funcţie de diversitatea din farfurie.
Pentru felul principal puteţi ajunge să plătiţi de la 40 până la 55 de lei pentru o persoană. Restaurantele şi firmele de catering au început producţia cu noaptea în cap.
O armată de bucătari a lucrat astăzi la foc continu pentru a pune pe roate bucatele pentru masa de revelion.
Comenzile au curs neîntrerupt şi în laboratorul de dulciuri, chiar şi pe ultima sută de metri.
Ultimele 70 de comenzi cu mâncare au fost livrate astăzi către cei care îşi vor petrece revelionul acasă. Restaurantul aşteaptă alţi 300 de invitaţi care vor sărbători trecerea dintre ani în local.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰