Antena Meniu Search
x

Maşină de lux incendiată în Târgovişte!

Un tânăr din Târgovişte fie este născut sub semnul ghinionului, fie are nişte duşmani extrem de înverşunaţi. Bărbatul şi-a găsit maşina făcută scrum în parcarea din faţa locului, la doar câteva luni după ce un alt autoturism i-a ars complet.

Vezi și

 Tânărul spune că nici unul dintre autoturisme nu avea probleme la instalaţia electrică, aşa că exclude varianta unui scurtcircuit. Proprietarul priveşte îngrozit cum pompierii îi inundă maşina, în speranţa că vor stinge şi ultimul focar rămas aprins. A trăit un sentiment asemănător şi la începutul anului, atunci când un alt autoturism i-a ars complet, în aceeaşi parcare.

I-a făcut şi verificările la timp. Ştia că nu are probleme la instalaţia electrică. În plus, ajunsese acasă cu o oră înainte ca un vecin să-i bată la uşă şi să-i spună că maşina lui arde puternic.

Tânărul e convins că are de-a face cu o mână criminală şi că cineva îi vrea răul. Din fericire, de acestă dată, bărbatul îşi poate recupera integral paguba. Poliţiştii au demarat o anchetă şi încearcă să afle dacă a fost vorba, într-adevăr, de o răzbunare sau dacă tânărul este pur şi simplu ghinionist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Maşină de lux incendiată în Târgovişte!