Antena Meniu Search
x

VIDEO Reglare de conturi între interlopi pe străzile din Brăila

Pe străzile din Brăila, maşinile de lux se topesc precum lumânările!

Vezi și

Momentul când un autoturism, aflat chiar pe o arteră principală din oraş, este incendiat de un individ este prins de câteva camere de supraveghere. Ar fi vorba de o reglare de conturi, între interlopii oraşului. 

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere îl arată pe individ cum dă târcoale maşinii de lux, parcate regulamentar. E în jurul orei 4.30, sâmbătă dimineaţa.

Nu zăboveşte mult pe lângă autoturism şi dă să plece, când, imediat, autoturismul ia foc. Sunt flăcări puternice, de care bărbatul se fereşte fugind. Traversează strada şi pare că se ascunde după un chioşc. Dar nu stă decât câteva secunde acolo, iar individul îşi reia, liniştit, drumul.

O ia pe lângă chioşc ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat, probabil să nu dea ceva de bănuit şoferului maşinii din faţa lui, care, cel mai probabil, a sesizat incendiul. Alte maşini apar şi ele în peisaj şi opresc. Câţiva şoferi au anunţat la 112 de maşina incendiată, aflată pe o stradă principală a oraşului.

După câteva minute, apar pompierii şi poliţiştii, care au făcut un dosar penal. Momentan, bărbatul care apare pe camere nu a fost identificat. Agenţii spun că, cel mai probabil, focul a fost pus intenţionat de acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » VIDEO Reglare de conturi între interlopi pe străzile din Brăila