Antena Meniu Search
x

Medic din Iaşi dispărut de 3 zile

De patru zile, un medic din Iaşi nu mai e de găsit. Omul nu a spus nimic nimănui despre problemele care îl măcinau, nici colegilor, nici familiei, ci pur şi simplu a dispărut

Vezi și

De patru zile, un medic din Iaşi nu mai e de găsit. Omul nu a spus nimic nimănui despre problemele care îl măcinau, nici colegilor, nici familiei, ci pur şi simplu a dispărut. De sâmbătă, fratele lui îl sună fără încetare, dar în zadar. 

Medicul în vârstă de 63 de ani a lăsat în urmă un bilet în care spunea că se va sinucide. A menţionat chiar şi locul în care avea de gând să facă acest lucru. Rudele au căutat, dar nu au găsit nimic. Oamenii s-au alarmat sâmbătă, după ce bărbatul nu a mai răspuns la telefon. Colegii lui de la maternitatea din Iaşi spun că medicul fusese la lucru vineri şi că totul părea în regulă. Fratele lui însă, din Botoşani, nu a mai reuşit să dea de el. A rugat câteva rude care aveau cheie de la apartamentul medicului să meargă să verifice. În casă totul părea la locul lui. Buletin, carduri şi o sumă importantă de bani ar fi fost lăsate pe o masă. Tot acolo ar fi fost şi biletul de adio. Cunoscuţii medicului spun că bărbatul ar fi putut recurge la gestul extrem după ce ar fi fost ameninţat cu puşcăria. Doctorul a fost acuzat în urmă cu 5 ani, de soţul unei paciente, că timp de o jumătate de oră, nu a reuşit să o intubeze pe femeia ajunsă în stare gravă la maternitate. Zilele trecute, poliţiştii au reluat cercetările în acest caz, după ce soţul femeii a cerut redeschiderea dosarului de urmărire penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Medic din Iaşi dispărut de 3 zile