Antena Meniu Search
x

Galaţi: Medicii de la Maternitatea Buna Vestire, acuzaţi de malpraxis

Încă o acuzaţie de malpraxis! De data aceasta, familia unui băieţel care a venit pe lume în urmă cu o săptămână îi acuză pe medicii de la Maternitatea Buna Vestire că ar fi neglijat bebeluşul

Vezi și

În urmă cu o săptămână, Iuliana şi soţul ei au devenit părinţii unui băieţel. Din păcate, bucuria naşterii s-a transformat în durere când au aflat că cel mic are mâna ruptă.

Tânăra mamă, aflată la prima sarcină, susţine că, timp de cinci zile când a stat la spital, nu a fost văzută de niciun medic, nici măcar atunci când a adus pe lume băieţelul. O asistentă ar fi asistat-o la naştere.

Abia la externare, nou-născutul a fost consultat de un medic. Acesta a observat că bebeluşul, care nu scosese niciun scâncet până atunci, are clavicula ruptă.

Culmea, părinţii spun că au încercat să le câştige atenţia cadrelor medicale.

Reprezentanţii Maternitatii Buna Vestire din Galaţi nu au vrut să comenteze acest caz. Dar părinţii nu vor să lucrurile aşa. Cei doi au depus plângeri la Comisia de malpraxis a Colegiului Medicilor şi la Maternitate. Dar vor să ajungă şi la Parchet şi Colegiul Medicilor. Oamenii vor să afle cine i-a rupt mâna bebeluşului şi de ce nu s-a ocupat nimeni de el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Galaţi: Medicii de la Maternitatea Buna Vestire, acuzaţi de malpraxis